ЗСУ впевнено просуваються вперед та повертають українські землі

     Захисники України продовжують звільняти рідну землю від російських окупантів. Наші мужні воїни ведуть наступальні операції на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках. Про це доповідають у Генштабі ЗСУ.

     За інформацією військових, минулий тиждень на фронті був доволі результативним. В ході наступальних дій нашим Захисникам вдалося продавити оборону ворога та просунутися вперед.

     На Мелітопольському та Бердянському напрямках українські війська прорвалися на понад один кілометр вглиб захопленої ворогом території. З початку контрнаступу на цих напрямках вони подолали 8,6 кілометра. На півдні України за тиждень наші оборонці звільнили від російських загарбників понад 10 км2  української землі. А від початку наступу на Мелітопольському та Бердянському напрямках ‒ 169 км2.

     ‒ Це приблизно співмірно з площею міста Одеса! На цих територіях тривають заходи з розмінування місцевості, ‒ йдеться в повідомленні.

     На Бахмутському напрямку українські воїни звільнили 4 км2 території за тиждень. Загалом звільнена площа на Бахмутському напрямку складає 24 км2 .

     Крок за кроком у запеклих боях мужні воїни відвойовують кожен клаптик української землі. Бажаємо успіхів нашим Героям! Продовжуємо разом наближати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11