6 липня, Дніпропетровщина: ворожа артилерія «поливала» вогнем Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади, а оборонці неба збили над областю безпілотник

     Вночі агресор тричі вдарив по Нікопольщині. За інформацією очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, ворог цілив з важкої артилерії по самому Нікополю та Червоногригорівській громаді. На щастя, минулося без постраждалих. Пошкоджені приватний будинок, 2 господарські споруди, лінія електропередач.

     — Над областю захисники з ПвК «Схід» збили ворожий безпілотник. Нашим оборонцям неба дякую, — написав посадовець.

      Також, за словами Сергія Лисака, вчора окупанти випустили півдесятка снарядів з артилерії по Марганецькій громаді. Люди не постраждали.

      Працюємо та разом наближаємо Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів про ситуацію на фронті:

      — Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем Збройних Сил України. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ та артилерії виконали понад 1550 вогневих завдань. За останню добу знищено 25 одиниць військової техніки окупантів та 9 складів боєприпасів.

     Як запевняє Олександр Вілкул, у самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

     День за днем мужні ЗСУ докладають неймовірних зусиль задля повернення нам миру і спокою. Наше ж завдання — міцно тримати свій фронт, допомагати армії та один одному. Вистоїмо і здобудемо омріяну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11