5 липня, Дніпропетровщина: вночі оборонці неба «вполювали» шахеда, а під ранок ворог скинув боєприпас на Марганецьку громаду

     Після опівночі над областю збили безпілотник «Шахед-136». Про ворожі атаки на Дніпропетровщину доповів керівник обласної ради Микола Лукашук:

      – Сили ППО вночі «вполювали» ворожий БПЛА. «Шахеда» ліквідовано в небі над областю після опівночі. Дякую нашим захисникам за те, що вберегли людей від можливої трагедії.

      За інформацією очільника облради, у Марганецькій громаді Нікопольського району під ранок зафіксовано скид боєприпасу з БПЛА. Наслідки встановлюються, попередньо – без жертв.

      У решті громад області обстрілів вночі не було зафіксовано.

     ЗАЕС працює в штатному режимі. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що біля Запорізької атомної електростанції значних переміщень живої сили і техніки окупантів не зафіксовано.

     Наші Захисники впевнено рухаються вперед. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул запевнив, що ситуація на фронті під контролем ЗСУ:

      – За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, найбільше просування в глибину оборони ворога зафіксовано на Бердянському напрямку – майже 2 кілометри. Здійснюється контрбатарейна боротьба, проводиться розмінування. За останню добу втрати противника вбитими складають 72 та пораненими 166 окупантів. Знищено 36 одиниць військової техніки, два склади боєприпасів ворога та один пункт управління.

      Щодо безпекової ситуації, у Криворізькому районі минулої доби обстрілів не було. Свою небезпечну роботу виконують сапери.

      – З початку цього тижня на території Гречаноподівської та Грушівської громад – це Криворізький район – було знайдено та ліквідовано 10 мінометних мін та 6 артилерійських снарядів, — констатує керівник.

      У самому Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи. У місті діє режим максимальної економії води.

      – Як завжди, зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу!

     Беззаперечно віримо, що завдяки нашим Захисникам над Україною зійде переможний світанок! А поки докладаємо максимальних зусиль для наближення цієї заповітної мети.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11