З Дніпропетровщини Захисникам України передали 40 бойових «пташок» та 700 сухпайків

     Керівник ОВА Сергій Лисак зустрівся з підрозділами Сил оборони та волонтерами, які усіляко підтримують воїнів. Він передав бригадам і батальйонам 40 дронів. Кожному дісталася саме та техніка, на яку надсилали запит. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

     – 40 бойових «пташок» передали підрозділам Сил оборони. Кожен отримав те, що замовляв. Це важливо, бо на «нулі» без дронів – нікуди. Вони – «очі» оборонців. Допомагають розвідувати та відстежувати. А головне – бити по ворогу влучно, зазначив Сергій Лисак. – Підсилюємо наших воїнів завдяки друзям. Сміливо можу назвати цих благодійників саме так.

     За словами очільника ОВА, раніше саме цей фонд придбав для українських Захисників потужні автівки. Тоді ж провели аукціон, а зібрані на ньому кошти інвестували в обороноздатність нашого війська.

     – Ми організовували благодійний вечір. На ньому розіграли лоти. Це була різна військова амуніція, тубуси. Зібрати вдалося понад 1,5 млн грн. Додали ще коштів і придбали необхідні нашим бійцям коптери, – поділився керівник Благодійного фонду Василь.

     Окрім цінної техніки оборонці повезли на передову і провізію майже 700 сухпайків із добовим раціоном.

     – Працюємо далі. Озброюємо та підтримуємо Героїв. Така задача Головнокомандувача. Неможливою без цього була б й наша Перемога, наголосив Сергій Лисак.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11