Окупанти не припиняють тероризувати Україну, але українські Захисники впевнено рухаються вперед

     Минулої доби ворог завдав ракетного удару по місту Первомайський та селищу Білий Колодязь Харківської області. Крім того, здійснив 47 авіаційних ударів та 59 разів з реактивних систем залпового вогню обстріляв позиції наших військ і населені пункти. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     Внаслідок російських терористичних атак постраждали мирні люди, пошкоджень зазнали житлові будинки, господарські та адміністративні будівлі, а також приватний автомобільний транспорт.

     На лінії зіткнення тривають важкі бої. Загарбники зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

     Авіація сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, 3 – по зенітно-ракетних комплексах та 1 – по пункту управління ворога.

     Ефективно працювали по окупантах і підрозділи ракетних військ та артилерії ЗСУ: уразили район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, 4 склади боєприпасів, 18 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 3 засоби протиповітряної оборони та 2 станції радіоелектронної боротьби противника.

     Загалом за добу наші воїни знищили близько 670 російських військових та 100 одиниць ворожої техніки.

     Вдячні нашим Героям, що так завзято боронять рідну землю! Підтримуємо ЗСУ на шляху до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11