29 червня, Дніпропетровщина: терор Нікопольщини та тренувальні навчання з евакуації населення

І знову страждає Нікопольський район. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що пізно ввечері російська армія вдарила по Червоногригорівській громаді Нікопольського району. Ворог цілив з важкої артилерії. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Наслідки атаки ще уточнюються.
Також Сергій Петрович нагадав, що сьогодні в Нікопольському та Криворізькому районах відповідні служби будуть відпрацьовувати дії на випадок теракту на Запорізькій АЕС.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог двічі обстріляв Нікопольський район. Гатили з важкої артилерії по Нікополю та Мирівській громаді. На щастя, інформація про загиблих або поранених від рятувальників не надходила.

Відбудуться навчання. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко акцентував, що сьогодні на території нашого району, з метою відпрацювання взаємодії, будуть проводитися навчання з евакуації населення.
Це НЕ РЕАЛЬНА СИТУАЦІЯ, А НАВЧАННЯ!!! – наголосив посадовець.

Гуртуємося заради спільної Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За інформацією Сил оборони таврійського напрямку втрати противника вбитими та пораненими за добу складають майже три роти. Знищено та пошкоджено 21 одиницю військової техніки окупантів.
За словами керівника, триває робота саперів: за останню добу на території Зеленодольської громади було знайдено та ліквідовано 2 касетних бойових елементи від РСЗВ «Ураган».
Що стосується самого міста, то у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють у штатному режимі. Щодо водопостачання з Південного водосховища, то вже 20 днів воно здійснюється виключно на резервах, тому є потреба у максимальній економії цінного ресурсу.
– Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Дотримуємося цих правильних настанов, тримаємося та знаємо, що Перемога вже не за горами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11