Розвінчали фейкове «розпорядження» від очільника Нікопольського району

Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко оприлюднив фото «розпорядження», яке було опубліковане на одному з телеграм-каналів. За словами посадовця, цей документ – фейковий, не справжній, жодного розпорядження подібного змісту посадовець не видавав.

Подібне розпорядження ніколи не видавалося та мною не підписувалося, – зазначив посадовець.

У псевдорозпорядженні йде мова про «організацію безповоротної евакуації з небезпечних для проживання місць». Згідно «документу» вона повинна розпочатися 30 червня та охопити території Нікопольської, Марганецької, Червоногригорівської, Покровської селищної громад, а також Вищетарасівського округу, Мирівської територіальних громад.

Окрім того, вказано про те, що на вищезазначених територіях буде встановлений карантин та проведені обов’язкові санітарні та протиепідемічні заходи, а також заборонять роботу закладів харчування, обслуговування, баз відпочинку, магазинів.

Евакуйованому цивільному населенню, пишеться у фейку, будуть надані стаціонарні або тимчасові житлові приміщення на безпечних територіях України

Євген Євтушенко заспокоїв мешканців Нікопольщини та нагадав про те, що цими днями на території нашого району проводяться навчання з можливої евакуації населення у випадку аварії на Запорізькій атомній електростанції. Відповідні оперативні служби відпрацьовують план дій – і все.

Ви можете стати свідками таких навчань. Однак, станом на сьогодні всі заходи є ТРЕНУВАЛЬНИМИ. Тому закликаю не панікувати, а користуватися лише офіційними джерелами інформації! наголосив Євген Євтушенко.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11