28 червня, Дніпропетровщина: Захисники неба зупинили шахеди над областю, але два регіони все одно потрапили під приціл окупантів

Нікопольщина знову зазнала ворожої атаки, а Захисники неба спрацювали на відмінно. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі наші захисники з ПвК «Схід» збили над регіоном 2 ворожих безпілотники. Попередньо це були іранські «Шахеди-136».

Окрім цього, ввечері агресор обстріляв Мирівську громаду Нікопольського району. Бив з важкої артилерії. Люди, на щастя, неушкоджені. А близько другої ночі росіяни вдарили по Синельниківщині. Під прицілом опинилася Новопавлівська громада. Там пошкоджене аграрне підприємство. Інформація наразі уточнюється.

Тихого дня. Тримаймося, – закликав посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора надвечір ворог атакував Нікополь. Внаслідок артилерійського обстрілу виникла пожежа у приватному будинку. Пожежні працюють на місці. Пошкоджено загалом 7 житлових будинків, 6 господарчих споруд. Рятувальники ще зʼясовують наслідки влучання.

Разом до Перемоги! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати противника за добу складають майже три роти. Знищено та пошкоджено 16 одиниць військової техніки окупантів.

За словами посадовця, у самому Кривому Розі вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють в штатному режимі.

Рада оборони міста продовжує системну допомогу військовим у матеріально-технічному забезпеченні в межах своїх можливостей та повноважень.

Олександр Юрійович додав, що ситуація з водопостачанням лишається дуже напруженою. Міська влада тримає на контролі роботи з реалізаціїї основних проєктів, спрямованих на стабілізацію водопостачання міста.

Дніпропетровщина тримається, а значить тримається кожен з нас! Жодної паніки, тільки вперед до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11