У нашому регіоні діти Захисників та переселенці безкоштовно вивчають англійську мову

На Дніпропетровщині організували безкоштовні курси англійської мови. На навчання запрошують дітей Захисників та біженців, які наразі проживають в нашій області. Про це повідомили в ДніпроОВА.

Спільно з громадською організацією «ТиЄ Майбутнє» ми організували безкоштовні уроки англійської мови в онлайн-форматі. Цікаві заняття допоможуть малечі відволіктися, поліпшити навички спілкування, соціалізуватися, – зазначила начальниця відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Людмила Король.

Основи іноземної мови дітям викладає волонтерка Марія. Вона робить акцент на діалогах та іграх. Серед її учнів – діти віком від 6 до 17 років з будь-яким рівнем знань.

Спочатку ми граємо, щоб трішки включитися у навчальний процес. Потім – згадуємо слова, дивимося відео, відповідаємо на запитання та спілкуємося на різні нескладні теми. Діти знайомляться, допомагають та мотивують один одного, – розповіла Марія.

До гарної ініціативи приєдналися понад 100 учнів, які розподілені на дві групи. Курс становить 10 занять тривалістю 45 хвилин кожне.

Самі ж діти не приховують захвату від уроків, адже завдяки таким заняттям вони можуть не тільки вивчити або вдосконалити свої знання з англійської, а й знайти друзів друзів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11