26 червня, Дніпропетровщина: Нікопольський район під ударом окупантів, а в Криворізькому закликають максимально економити воду

Нікопольщина знову під ворожим вогнем. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що від учорашнього вечора ворог тричі вдарив по Нікопольщині. Снаряди з важкої артилерії поцілили по самому Нікополю та Марганецькій громаді. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Обстеження території триває. 
Усім тихого дня та вдалого робочого тижня. Працюємо та віримо в Перемогу, – закликав посадовець.

Обережність – перш за все. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко попередив мешканців прибережних територій про ймовірність денних обстрілів та закликав дослухатися до попереджень про небезпеку.
Щиро бажаю вам гарного дня, – побажав Євген Вячеславович.

 

Головне завдання – максимальна економія води. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти. Знищено 16 одиниць військової техніки ворога.

Щодо загальної ситуації у самому місті, то, за словами Олександра Юрійовича, вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Водопостачання із Південного водосховища вже 18 днів здійснюється виключно на резервах, у зв’язку з цим керівник попрохав мешканців максимально заощаджувати воду.
Ситуація дуже складна. Міська влада в аварійному режимі робить те, що ніхто ніколи не робив: одночасно реалізуються чотири проєкти, спрямовані на забезпечення водою мешканців промислового міста.
Нехай робочий тиждень буде для всіх плідним та вдалим! – додав посадовець.

Розпочинаємо новий робочий тиждень зі слів подяки мужнім ЗСУ, які тримають фронт та захищають нашу землю від загарбників. А ми ж продовжуємо забезпечувати їм надійний тил та чекати додому тільки з Перемогою! Тому тримаємося та спрямовуємо всі зусилля на те, щоб ця визначна мить настала якнайшвидше!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11