21 червня, Дніпропетровщина: окупанти обстріляли Нікополь та Марганецьку громаду, є постраждалий та чимало руйнувань

Не вщухає терор Нікопольщини. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що пізно ввечері ворог двічі вдарив по Марганецькій громаді Нікопольського району. Атакував з важкої артилерії та безпілотника. Наслідки ударів ще уточнюються. На щастя, люди вціліли.

Усім тихого та продуктивного робочого дня. Маємо прожити його так, щоб було не соромно перед Героями, які виборюють перемогу на пекельних рубежах. Єднаймося! У єдності наша сила, – впевнений посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог чотири рази вдарив по Нікопольському району. Через артилерійський обстріл постраждав 74-річний мешканець Нікополя. У нього осколкове поранення і струс мозку. Чоловіка доставили до лікарні. Медики надали усю необхідну допомогу. Пошкоджено 4 об’єкти, 8 приватних житлових будинків, 3 легкових автомобілі, 2 лінії електропередач. Гатили й по Марганецькій громаді. Був здійснений артилерійський обстріл та зафіксована атака з безпілотника.

Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу! – закликав Микола Васильович.

Окупанти з самого ранку тримають Нікополь в напрузі. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що наразі зберігається висока ймовірність артилерійських обстрілів саме у м.Нікополь. Тому він закликав мешканців не нехтувати цим попередженням, не наражати себе на небезпеку та негайно йти до укриття.

Першочергова задача – економія води. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють у штатному режимі. За словами посадовця, водопостачання місто отримує з Південного водосховища вже протягом 13 днів, виключно на резервах.

Закликаю кожного мешканця не забувати про необхідність максимальної економії води! – відзначив Олександр Юрійович.

Попри всю складність ситуації, не припиняємо вірити у наших мужніх ЗСУ! Знаємо, що вони докладуть максимум зусиль для того, щоб визволити нашу землю від загарбників та відновити мир на рідній Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11