20 червня, Дніпропетровщина: загарбники не припиняють обстрілів Нікопольщини, є поранений та руйнування

Нікопольщина знову під ворожим ударом. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі агресор відкрив вогонь по Мирівській громаді Нікопольського району. Бив з важкої артилерії. На щастя, минулося без жертв. Наразі рятувальники обстежують місцевість та встановлюють наслідки обстрілу.
Терористи лютують і продовжують тактику залякування мирного населення. Проте останні 9 років навчили нас гіркій, але істині: життя нації варте найболючіших втрат. Ми виборюємо Україну для дітей та онуків. Не маємо права її втратити. Жодних поступок ворогові не буде. Тільки повернення усіх окупованих територій. Тільки боротьба і тільки вперед! Усім тихого дня. Віримо в Бога та ЗСУ. Вистоїмо. Переможемо, – закликав Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти здійснили обстріл м.Нікополь. В результаті поранення отримав 83-річний чоловік. Його було шпиталізовано до лікарні обласного центру з попереднім діагнозом – мінно-вибухова травма.
Також, за словами посадовця, внаслідок обстрілу знищено 2 господарські споруди, пошкоджено 16 приватних житлових будинків, 9 господарських споруд, газопровід та лінію електропередач.

Працюємо заради Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– Проте окупанти не припиняють обстрілів населених пунктів правого берега Дніпра. Так на Херсонщині ворог завдав ударів по 16 мирним населеним пунктам та по самому місту Херсон.
Олександр Юрійович надав інформацію про складну ситуацію з водопостачанням, але додав, що вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють у штатному режимі.
– Кривий Ріг продовжує наближати нашу Перемогу! Тож давайте гуртуватися навколо реалізації нашої заповітної мрії, – закликав очільник Ради оборони Кривого Рогу.

Тримаємо кожен свій фронт та віримо, що зуміємо вистояти і перебороти всі труднощі на шляху до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11