19 червня, Дніпропетровщина: обстріли Нікопольщини не припиняються, а сили ППО знову врятували область від атаки з неба

Наші ППО – сила! Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі окупанти здійснили атаку регіону ворожими БПЛА.

Захисники з ПвК «Схід» знищили над регіоном 4 безпілотники. Ймовірно, «Шахеди-136» та «Орлан-10». Дякуємо кожному, хто стоїть на захисті нашого спокою! – акцентував Сергій Петрович.

Окупанти заважають роботам з відновлення водопостачання. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора загарбники знову гатили по Нікополю. Внаслідок обстрілу були пошкоджені 2 обʼєкти критичної інфраструктури:

Ворог за останні кілька днів активно атакує певні інфраструктурні об’єкти, серйозно ускладнюючи забезпечення городян міста водопостачанням. Вони свідомо вибирають цілі, спрямовуючи свої зусилля на посилення гуманітарної кризи.

Також, за словами посадовця, ворог пощкодив 9 приватних житлових будинків, 7 господарських споруд, автомобіль, паркани, панелі сонячної електростанції, газопровід та 2 лінії електропередачі. На щастя, поранених та загиблих немає.

Віримо в Президента та ЗСУ. І памʼятайте, все буде добре. Ми Переможемо, – впевнений Микола Васильович.

Обережність перш за все! Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Однак прошу мешканців прибережних територій пам’ятати про ймовірність денних обстрілів та дослухатись до попереджень. Не дивлячись на складнощі сьогодення, щиро бажаю вам гарного дня, акцентував Євген Вячеславович.

Ключове завдання – економія води. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Водопостачання міста здійснюється із Південного водосховища, виключно на резервах. Тому керівник закликав мешканців Кривого Рогу не забувати про необхідність максимальної економії цінного ресурсу.

Нехай робочий тиждень буде для всіх плідним та вдалим! – побажав Олександр Юрійович.

Розпочинаємо новий робочий тиждень зі слів подяки нашим мужнім ЗСУ, молимося за кожного та знаємо, що завдяки незламним воїнам та кожному справжньому українцю ми обов’язково Переможемо! Також продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт та гуртуватися заради єдиної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11