15 червня, Дніпропетровщина: ракетний удар по Криворіжжю та подяка силам ППО

Знову страждає «сталеве місто». Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що цієї ночі окупанти знову атакували Кривий Ріг ракетами:
– Поцілили по двох промислових підприємствах. Внаслідок атаки поранення отримав 38-річний чоловік. Його було госпіталізовано у стані середньої тяжкості. На підприємствах виникли пожежі, які рятувальники вже приборкали. Є суттєві руйнування виробничих споруд. Побиті газопроводи. Знищено шиномонтаж та автобус. 
Сергій Петрович додав, що одну ворожу ракету збила наша ППО. Її уламки пошкодили авто. Також вночі воїни ПвК «Схід» знищили в небі над регіоном всі 5 ударних дронів типу «Shahed-131/136».

Все добре, але слід бути уважними. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ніч в громадах минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.
– Нехай і день буде таким, – побажав посадовець.

Виконання правил безпеки врятувало життя людей. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що внаслідок влучання ракет сталися суттєві руйнування, виникла пожежа, котру оперативну загасили представники ДСНС та екстрені служби.
Окрім цього Олександр Юрійович подякував працівникам підприємств, які після оголошення повітряної тривоги пішли в укриття, через що залишилися неушкодженими.
Посадовець додав, що попри напружену ситуацію, вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста працюють стабільно.

Попри складну ситуацію, не опускаємо рук. Дякуємо нашим мужнім ЗСУ за новий ранок, молимося за кожного Захисника та чекаємо додому з Перемогою! Тримаємося, допомагаємо один одному та віримо тільки у краще!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11