У повітрі і на землі точаться запеклі бої

     У ніч на 14 червня російські війська завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе. Одна з ракет влучила в цивільний об’єкт на Одещині. З повітря окупанти атакували й Донеччину, наслідки уточнюються. Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

      Під час цієї нічної атаки українські Захисники знищили 12 повітряних цілей: три крилаті ракети «Калібр» та дев’ять іранських ударних дронів «Shahed-136/131».

       Наземні бої тривають вздовж лінії зіткнення у Донецькій та Луганській областях. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулось 28 боєзіткнень.

      Авіація сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та 4 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 8 районів зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, 7 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 2 засоби протиповітряної оборони та станцію радіоелектронної боротьби противника.

     Загалом за добу наші воїни знищили 680 окупантів та близько 70 одиниць ворожої техніки.

     Дякуємо нашим Захисникам! Тримаємо стрій – кожен на своєму місці, разом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11