13 червня, Дніпропетровщина: ракетний удар по Кривому Рогу. Є руйнування, постраждалі та загиблі серед цивільних

Регіон пережив ще одну трагічну ніч. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що російські окупанти підступно вгатили ракетами по житловим багатоповерхівкам Кривого Рогу, вночі, коли люди мирно спали:
Три крилаті ракети, які летіли в напрямку Дніпра, вночі було збито ПвК «Схід». Але маємо і «прильоти» по Кривому Рогу. Пошкоджені цивільні об’єкти. Понівечена п’ятиповерхівка. Попередньо, загинули троє її мешканців. 25 людей поранені, з них 19 – у лікарні. Під завалами ще є люди. Горять квартири з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв м. Його приборкують рятувальники. Троє постраждалих – на приватному підприємстві. Їх госпіталізували. Ймовірно, під завалами потрощеного складу є люди. Їх шукають рятувальники. Побиті 6 легкових машин. Ще 4 травмованих – на іншій локації. Там горіли будівля та авто. Пожежу вже загасили. Побите і автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я вже вгамували. Зруйнована господарська споруда. Також пошкодження є у рятувальному підрозділі. Усюди працюють відповідні служби. Наслідки цієї цинічної атаки уточнюються.

Знову страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що цієї ночі артилерія ворога гатила і по Нікопольщині. Окупанти обстріляли Покровську й Марганецьку громади. Понівечено лінію електропередач. На щастя – без жертв.
З вірою в Сили оборони, в Президента і в Україну – разом до Перемоги, – закликав Микола Васильович.

Місто оговтується від ворожої атаки. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що наразі відбувається ліквідація наслідків нічного ракетного удару.
Працюють всі екстрені служби, закінчується гасіння пожеж. Швидка надає допомогу, є постраждалі у вкрай тяжкому стані. На жаль, вже 25 поранених, троє загиблих та 7 людей ймовірно під завалами, – доповів Олександр Юрійович.

Як бачимо, ворог не припиняє терору, від якого страждає наш регіон. Висловлюємо співчуття криворіжцям та підтримуємо мешканців цього незламного міста. Віримо, що разом ми зуміємо подолати абсолютно все! Знаємо, що попри все вистоїмо та зустрінемо день нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11