Запрошуємо долучитись до донорського фронту

Українці з початку повномасштабної війни росії демонструють свою єдність, силу, незламність та непереборне прагнення захистити свою країну. Яскравий цьому приклад – колектив Покровського ГЗК. Працівники нашого підприємства міцно тримають свої позиції на всіх фронтах – економічному, донорському, волонтерському тощо. І це все заради єдиної мети – Перемоги України над російськими окупантами.

Але, погодьтесь, що головний внесок у Перемогу роблять наші Захисники безпосередньо на полі бою, і серед них вже немало працівників комбінату. Вони щодня ризикують власним життям, захищаючи своїми спинами нас з вами. Порятунок життя важкопоранених бійців залежить від вчасно наданої медичної допомоги та вливання донорської крові. Тому наше підприємство з перших днів війни приєдналось до підтримки донорського фронту. Він особливо важливий саме зараз, коли українська армія переходить до активних контрнаступальних дій.

З метою порятунку поранених бійців підприємство організовує чергову поїздку до Нікопольської станції переливання крові. Вона відбудеться 20-го червня. Автобус комбінату чекатиме всіх бажаючих о 09.30 біля входу до стадіону “Авангард”.

Увага! Актуальними є всі групи крові.

Нагадуємо, що при собі обовʼязково треба мати:

  • паспорт;

  • ІПН – номер картки платника податків;

  • бахіли чи змінне взуття;

  • питну воду.

     

Стати донором можуть всі охочі, котрі досягли повноліття, мають міцне здоров’я та вагу понад 50 кг. Якщо це саме ви, ваші рідні, друзі та знайомі, сповістіть про своє бажання керівництво підрозділу або зверніться до відділу кадрів та навчання.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11