Вихованка КДЮСШ «Манганіт» Неллі Чуканівська здобула золото на відкритому Чемпіонаті Швейцарії з висотних стрибків у воду

Протягом декількох днів у місті Тун проходив «Swiss Open High Diving Championship» або відкритий Чемпіонат Швейцарії з висотних стрибків у воду. Українська команда юніорів, до складу якої увійшли представники Дніпропетровської області, здобула медалі на цих змаганнях! Про це повідомили на Офіційній сторінці висотних стрибків у воду України на Фейсбук.

Водна арена Швейцарії об’єднала спортсменів із шести країн світу: Німеччини, Америки, Франції, Люксембургу, України та господарів змагань.

10-го червня юніори з Дніпропетровського фахового коледжу спорту – наша землячка Неллі Чуканівська та її товариш по команді Степан Мовчан стали кращими у стрибках з 16-метрової вишки. Неллі – це наша гордість, вона виховувалась у КДЮСШ «Манганіт» міста Покров, тренер – Анастасія Янченко. Зараз ця талановита спортсменка вже досягла рівня Кандидата у майстри спорту і продовжує підкорювати всеукраїнські та світові водні арени.

Наступного дня, 11-го червня, Неллі виступала у синхронних стрибках з тієї ж 16-метрівки разом з Владиславом Бальківим. Ця пара юніорів з Дніпропетровщини продемонструвала 4-й результат серед 9 команд-учасниць.

Такі неймовірні успіхи Неллі Чуканівської – це результат важкої та наполегливої щоденної праці спортсменки, а також віри і вкладу в неї її батьків. Звісно ж, такі високі показники не були б можливими без досвідчених тренерів, які вкладають максимум у своїх вихованців. Це – президент Федерації Дніпропетровської області зі стрибків у воду Олег Вишиванов та наставниця з high diving Ольга Савчук.

Вітаємо Неллі з черговими здобутками! Бажаємо і надалі тримати тільки переможний курс та підкорювати найвищі вершини.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11