Вітаємо з Днем захисту дітей!

Сьогодні, 1-го червня, ми відзначаємо День захисту дітей. Це чудове свято символізує радість, посмішки та здійснення заповітних мрій. Ми вітаємо тих, хто дарує нам ці незабутні емоції. Сміливих і сильних, по-дитячому дорослих і легковажних, тих, хто наповнює наше життя сенсом і тих, для кого Захисники України виборюють гідне майбутнє.

 Дитинство – найкраща пора нашого життя, період безтурботності, легкості та незабутніх вражень. Так повинно бути, але, на превеликий жаль, цей день вже другий рік поспіль українські діти зустрічають у війні. Російські окупанти підступно поцупили щасливе дитинство у підростаючого покоління країни. Замість сонячних днів під безмежним українським небом, наші діти, поглядаючи на хмари, пильнують, чи не летить там ракета або дрон, бо лунає тривога і необхідно ховатись у бомбосховище або сидіти у коридорі, доки не мине небезпека. Замість іграшок, солодощів та веселих розваг юні українці слідкують за новинами і збирають кошти на армію, змушені прислухатись до звуків вибухів і ледь стримувати сльози, які бринять на очах, сповнених страху та тривог.

Але попри всі негаразди, яка принесла з собою війна, вона відкрила в наших дітях неймовірну силу, стійкість духу, виховала почуття патріотизму та вірності своїй Батьківщині. Навіть іноді не до кінця розуміючи всю складність ситуації, кожна дитина з притаманною їй відкритістю та щирістю, намагається підтримати батьків, які роблять максимум для того, щоб захистити свій найдорожчий скарб, зберегти сенс життя. Дякуємо вам, наші хороші, що вселяєте в нас віру і непереборну силу боротись за ваше гідне майбутнє.

Дорогі наші дітки, у цей святковий день бажаємо всім вам щирих усмішок, веселих розваг з друзями і тихих прогулянок під літнім сонцем. Нехай його промені наповнюють ваші сердечка теплом та щастям. Будьте слухняними і цінуйте своїх батьків, бережіть їхній спокій і покладайтесь на захист, який вони для вас забезпечують. Давайте разом сьогодні загадаємо одне-єдине бажання і ще з більшою силою повіримо у те, що воно здійсниться найближчим часом. Ми точно знаємо, що зовсім скоро ваш світанок обов’язково буде переможним і навколо нарешті запанує мир. Тоді дитинство кожного маленького українця та україночки знову стане неповторною порою, усипаною яскравими кольорами грайливої веселки.

Любимо вас, наші найяскравіші у світі зірочки, понад усе прагнемо, щоб ви були найщасливішими у світі і пишаємося тим, що є вашими батьками.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11