25 травня, Дніпропетровщина: знову атака на Нікопольщину

Окупанти не заспокоюються. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вчора ввечері ворог атакував Нікопольський район дроном-камікадзе. Влучив по Марганецькій громаді. Пошкоджений приватний будинок. Люди, на щастя, вціліли. А вже на ранок агресор знову вдарив по Нікополю. Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється.

Попри терор і залякування росіян, вистоїмо. Бо ми – нація вільних та сильних людей. Всім тихого дня. Тримаймося, – закликав посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вдень окупанти здійснили артилерійський обстріл Нікополя. На щастя, загиблих або травмованих серед населення немає.

Волонтери допомагають ЗСУ. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що львівський фонд «Незламна Нація» та його засновники Ольга Думяк та Андрій Задворняк вкотре надіслали гуманітарний вантаж для наших Захисників.

Ми отримали цигарки, каву, вологі серветки, продукти швидкого приготування, портативні газові плити та інші корисності, які надзвичайно потрібні на війні. Цей вантаж готуємо для відправки артилеристам на одному з гарячих напрямків та бійцям Нікопольського ТрО. Дуже дякую фондам та благодійникам за допомогу! – акцентував Євген Вячеславович.

Місто оновлюється та робить свій внесок у Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено і пошкоджено 28 одиниць військової техніки окупантів. Втрати противника за добу складають майже дві роти.

У самому Кривому Розі вся критично важлива інфраструктура працює. В штатному режимі функціонують комунальні підприємства та медична сфера, в повному обсязі надаються соціальні послуги.

За словами посадовця, у місті триває ремонт автомагістралей, якими рухається транзитний транспорт. Також комунальники замінили близько 3 км зношених трубопроводів на сучасні полімерні, 10 камер та колодязів, 15 одиниць запірної арматури та пожежних гідрантів. Зараз триває відновлення покриття дороги та тротуарів.

Як бачимо, весь наш регіон, попри важку обстановку, впевнено долає труднощі. Кожен мешканець тримає свій фронт та робить вклад у нашу Перемогу! Тож, не зупиняймося, тільки вперед, до омріяної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11