Є перший український тепловізор «Patriot» від інженерів Дніпра!

Група інженерів з Дніпра розробила перший вітчизняний тепловізор «Patriot». Про це повідомило інтернет-видання «Наше місто». Робота тривала протягом року.

Креативний директор фірми-розробника Любомир Гундяк розповів, що новинка має сучасний дисплей та вбудований далекомір. За словами чоловіка, такий тепловізор допоможе нашим військовим цілодобово спостерігати за позиціями ворога, виконуючи поставлені задачі.

Окрім цього, прилад нічного бачення має високочутливу матрицю, а також меню з великою кількістю можливостей та сучасне програмне забезпечення. Дизайнер-розробник Олександр Ямпольський зазначив, що всі функції, які має тепловізор, покликані допомогти нашим Захисникам у боротьбі з окупантами.

Потурбувалися винахідники й про те, щоб прилад нічного бачення не потрапив до рук ворога. Для цього була розроблена спеціальна система блокування, яка дозволить нашим військовим залишатися в безпеці.

Пишаємося дніпровськими винахідниками! Так тримати! Впевнені, що це не останній винахід, котрий буде працювати на благо України та допоможе якнайшвидше перемогти ворога!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11