Дніпропетровщина отримала гуманітарну допомогу від Франції

Громада французького міста Сен-Назер разом з місцевою українською спільнотою долучилися до збору медикаментів, одягу та речей першої необхідності. Про це повідомили в обласній державній адміністрації.

Безпосередню участь у благородній справі взяв мер міста Давід Самзан та керівники асоціації «Дружба» Лілія Косевич та Махо Жан Франсуа. А ось доставка гуманітарної допомоги стала можливою за сприяння депутата Мукачівської міської ради Олександра Яцканича.

Загалом для України зібрали близько 9 тонн одягу та речей першої необхідності. Особливий пункт гуманітарного вантажу – це більше тонни медикаментів. В тому числі, є там і препарати, необхідні для лікування наших бійців при пораненнях.

Три вантажівки з такою гуманітарною допомогою відправилися до регіонів, які чи не найбільше потерпають від російської агресії – Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Дуже вдячні за таку допомогу. В Україні все ще триває війна, яка, на жаль, залишає людей без домівок, без речей першої необхідності, без одягу та взуття. Будь-яка підтримка сьогодні є надзвичайно важливою, – зазначив у свою чергу голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Ми теж дякуємо благодійникам, які продовжують підтримувати нашу країну та людей у такий складний для всіх нас час. Віримо, що саме разом зуміємо подолати всі труднощі та відсвяткувати день нашої спільної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11