З Днем Героїв – святом величі духу українських Захисників!

Сьогодні, 23 травня, в нашій державі відзначають неофіційну дату – День Героїв. Вона була запроваджена на честь вшанування українських воїнів та борців за незалежність України усіх часів, від лицарства Київської Русі й до сьогодення.

Важливість цієї дати актуалізувалась з початком повномасштабного російського вторгнення. Тому зараз вона має особливу цінність, адже тепер ми не лише віддаємо данину пам’яті героям минувшини, а й вшановуємо Захисників сучасності, які сьогодні ведуть боротьбу за цілісність, незалежність та мир на Україні.
Сучасний День Героїв, беззаперечно, став символом незламності Української нації. Всіх, хто без вагань присвятив своє життя захисту Батьківщини та став яскравим прикладом стійкості, мужності і відданості
Наш обов’язок не зупинятись у боротьбі разом з ними. Продовжувати великий бій за Україну, в якому полягли наші воїни минулих століть, Герої Небесної Сотні, учасники АТО-ООС та Захисники періоду повномасштабного вторгнення.
Серед тих, хто поліг на полі бою у сучасній війні, є й 11 працівників нашого підприємства: ЧІЧІКА Іван, КАРПОВ Віталій, ДАНІЛОВ Олександр, ВІТРЕНКО Сергій, СІРЕНКО Костянтин, ЛОБАНОВ Андрій, ОТРІЩЕНКО Микола, ТАРАНЕНКО Сергій, МАТУШКО Віктор, ПРИХОДЬКО Олександр та ПРИХОДЬКО Андрій.
Вічна пам’ять воїнам безсмертного війська! Герої не вмирають. Вони завжди будуть жити в наших серцях. Подвиг кожного з них наблизив мир на нашу землю.

Честь і слава тим, хто продовжує стримувати агресора та щомиті береже наш спокій. Дякуємо Вам за кожен день! Віримо, що Ви, Герої нашого часу, зовсім скоро повернетесь додому з Перемогою!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11