Полеглі герої стали «Почесними»

     19 травня на пленарному засіданні чергової 39 сесії Покровської міської ради 8 скликання присвоїли почесні звання двом полеглим Захисникам з нашого міста.

     Перш ніж почати розгляд низки важливих питань, місцеві обранці хвилиною мовчання вшановували пам’ять всіх українців, чиї життя забрало нищівне воєнне вторгнення росії.

     Як повідомляють у прес-службі міського голови, депутати одноголосно підтримали рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно) таким загиблим Захисникам України: Дмитру Селіну та Сергію Тихонову. Наші земляки героїчно полягли на Донеччині у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

     Сергій Тихонов служив солдатом, гранатометником стрілецького батальйону. Мужній воїн до останнього подиху боронив Батьківщину, тепер йому назавжди залишиться 51…

     Солдат Дмитро Селін був навідником розвідувального взводу. Він загинув під час виконання бойового завдання в районі Мар’їнки. Хороброму Захиснику було лише 27…

     Висловлюючи подяку та підтримку рідним, міський голова Олександр Шаповал вручив їм відповідні відзнаки та медаль «За заслуги перед містом».

      Вічна пам’ять і слава нашим полеглим Захисникам! Доземний уклін і співчуття родинам Героїв!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11