Шановні колеги, дорогі покровчани, українці!

Щиро вітаємо Вас зі святом, яке об’єднує весь наш народ, відображає код української нації, що передається з покоління до покоління – Днем вишиванки!

Вишиванка – це наша гордість, неймовірна краса і сила. Наші бабусі і прабабусі вишивали на цій сорочці побажання на щасливу долю і Боже благословення для своїх дітей та онуків. Ці традиційні обереги крізь віки перейшли і до нас.

Сьогодні українська вишиванка має особливе значення. Вона – це не лише вбрання, яке вдягається у найважливіші дні життя або на свята. Це – національна святиня, непробивна броня, яка захищає нас від ворога, бо містить заповітну молитву, несе в собі духовне багатство та мудрість.

Ми пишаємося тим, що маємо свій символічний одяг, який вирізняє українців серед інших в усьому світі. Такої вишиваної краси більше немає у жодного народу. Давайте сьогодні і завжди цінувати українську вишиванку, зберігати її глибоке значення, пам’ятати та примножувати добрі традиції і передавати їх нашим нащадкам.

Шануймо історію України, зберігаймо її святині і цінуймо переможні символи, які обов’язково приведуть нас до заповітної мрії!  

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11