17 травня, Дніпропетровщина: Нікопольщина під обстрілами

     Окупанти гатили по громадах Нікопольщини. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      – Нічне затишшя перервав гуркіт ворожих снарядів. Росіяни били по Нікопольщині з артилерії та БПЛА. Влучили по Червоногригорівській та Мирівській громадах.

     За словами посадовця, внаслідок обстрілів пошкоджене агропідприємство. У житловому секторі понівечені 5 приватних будинків та 4 господарські споруди. Побиті лінія електропередач, газогін та 2 сонячні панелі.

     – Дякуємо ЗСУ за цей ранок. За натхнення працювати на Перемогу. За віру, якої додаєте нам своїми успіхами. За можливість просто бути. Тут і зараз. В найкращій країні в світі. Всім тихого дня! – побажав Сергій Лисак.

     Над Червоногригорівською громадою окупанти скинули боєприпас з дрону. За інформацією керівника обласної ради Миколи Лукашука, під час вчорашньої ворожої атаки ніхто серед населення, на щастя, не постраждав.

     Внаслідок скидання боєприпасу було пошкоджено приватне підприємство.

     Доба в Нікополі минула без обстрілів, постраждалих та поранених. Про це зранку відзвітував мер міста Олександр Саюк.

      В Нікополі працює вся інфраструктура, комунальні підприємства виконують свої функції. Посадовець закликав людей не ігнорувати сирену, адже загроза обстрілів залишається.

      – Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна!

     Бойовий настрій ЗСУ. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту. Вона продовжує залишатися під контролем ЗСУ.

     – За даними оперативного командування «Південь», нашою авіацією нанесено удар по розташуванню ворожих підрозділів в Скадовському районі. А загальні втрати противника внаслідок ефективної контрбатарейної боротьби за добу складають 1 танк Т-72, 1 крупнокаліберна гармата, 2 комплекси відеоспостереження «Муром-М», 9 одиниць інженерної та авто- бронетехніки, а також польовий пункт боєпостачання.

      У самому Кривому Розі працює вся критично важлива інфраструктура. В місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

     Дякуємо нашим Захисникам за мужність та героїзм! Разом крок за кроком наближаємо Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11