Милі, любі, найкращі в світі українські матусі, вітаємо вас зі святом!

У другу неділю травня, цьогоріч це 14 число, в Україні відзначаємо одне з найзворушливіших родинних свят – День найдорожчої людини у світі, яка ніколи не зрадить, не підведе і підтримає – День мами.  Це свято завжди сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до найріднішої людини, котра подарувала нам життя.

 Впродовж ви даєте нам сили і натхнення, які допомагають долати  труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати перемоги. Ви, як ніхто, вірите в нас і надихаєте на звершення!

 Ви молитесь за нас. Вже понад рік з початку повномасштабної військової агресії рф  саме материнські молитви допомагають нашим мужнім воїнам захищати Батьківщину від загарбників та зберігати віру в Перемогу.

 Низько вклоняємося матерям, чиї діти стали на захист України та боронять її від російських окупантів. Дякуємо за гідне виховання, терпіння, витримку та материнську любов.

Ви захищаєте нас. Не тільки молитвою, але й зі зброєю в руках українські матері боронять країну від агресора. Вони не бояться ворога, бо за спинами найдорожче – діти, які повинні мати мирне і щасливе майбутнє.

Всім нашим матусям говоримо спасибі за життя і за те, що маємо янгола-охоронця, який захищає від бід. Здоров’я вам міцного, рідні наші, уваги, любові та благополуччя на довгі роки. Нехай світлом і добром відгукуються ваші турботи за дітей, а весна дарує  тільки щасливі посмішки! Любимо вас, дуже цінуємо і щиро вітаємо. Вашими молитвами мир прийде на Україну, бо кожне слово звучить у серці її Захисників і Захисниць – ваших синів та дочок, і надихає їх на переможні здобутки!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11