Не припиняємо ділитись кров’ю з пораненими Захисниками

Банк крові України потребує постійного поповнення, адже в країні триває кровопролитна війна. Наші лікарі цілодобово рятують військових та цивільних, які постраждали від рук російських окупантів. Аби допомогти медикам у їхній священній місії, по всій Україні оголошений безперервний збір крові. Тримати донорський фронт – обов’язок тиловиків, які можуть таким чином підтримати наших Захисників, котрі щодня ризикують життям заради миру в країні. Важливість цієї місії розуміє керівництво Покровського ГЗК, тому з перших днів війни організовує доставку донорів до Нікопольської станції переливання крові транспортом підприємства.

Такі поїздки проводять два рази на місяць і планують завчасно, аби зібрати всіх охочих поділитись своєю кров’ю з пораненими Захисниками. Наразі банк крові України потребує поповнення «цілющою рідиною» всіх груп та резус-факторів.

Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові відбудеться 16-го травня 2023 року. У цей день всіх охочих долучитись до важливої місії автобус від підприємства чекатиме о 9:30 біля входу до стадіону «Аванград».

Якщо ви та ваші рідні, друзі, знайомі вирішили стати донорами, вже зараз сповістіть про своє бажання керівництво підрозділу або зверніться до Відділу кадрів та навчання за таким номером: (805667) 5 32 53.

 

Для тих, кому зручніше самостійно дістатись до Нікопольської станції переливання крові, нагадуємо адресу і графік роботи медзакладу:

 

  • м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66.
  • у будні – з 8.00 до 12.00.

Обовʼязково візьміть з собою:

  •  паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

 

Зверніть увагу на те, що донором може стати лише здорова людина, вагою не менше 50 кг. Доведено, що один донор рятує життя трьох людей.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11