За минулий тиждень в області сталося 100 надзвичайних подій

Про це повідомив заступник начальника оперативно-координаційного центру з питань оперативного реагування ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Олександр Тиква.

Як акцентував посадовець, до числа надзвичайних подій увійшли: виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів, дорожньо-транспортні пригоди, повідомлення про замінування, вибухи гранати, газу, нещасний випадок, надзвичайні події на воді із загиблими, а також чимало пожеж, в тому числі з летальними наслідками.

Так, травми внаслідок пожежі отримали підлітки, які мешкають у Кривому Розі. Вони, граючись, вигадали нову розвагу та підпалили суху рослинність, а коли вирішили загасити вогонь, отримали сильні опіки, – детально розповів Олександр Тиква.

Окрім того, за словами представника ДСНС, почастішали випадки виявлення вибухонебезпечних предметів на території нашої області. Внаслідок необережного поводження з ними, травмуються все більше людей.

Вкотре закликаю всіх не забувати про заходи безпеки: не чіпати підозрілі предмети, а виявивши такі, негайно телефонувати за номером 101. Це збереже ваше життя, – наголосив Олександр Тиква.

Дослухайтесь до порад рятувальників та зверніть увагу на заходи безпеки, зазначені в інфографіці. Ми живемо у неспокійний час, тому зайвою пересторога не буде ніколи.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11