3 травня, Дніпропетровщина: охоронці неба вкотре врятували регіон від атаки шахедів. Але одне влучання все ж є

окупанти здійснили атаку БПЛА. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночi оборонці неба з повітряного командування «Схiд» збили над Днiпропетровщиною 7 ворожих дронiв.

Але один Shahed-136 все ж дiстався цiлi. У Днiпрi пошкоджена адмiнбудiвля. Внаслідок влучання виникла пожежа. Вогонь вже загасили. На щастя, мешканці мiста не постраждали. На мiсцi ще працюють рятувальники. Наслiдки атаки уточнюються, – доповів посадовець.

Вкотре страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора весь день росіяни тероризували Нікопольський район. З важкої артилерії чотири рази гатили по Червоногригорівській, Покровській, Марганецькій громадам і по самому Нікополю. Окрім цього, на Марганецьку громаду окупанти скерували ще й дрони.

Внаслідок атак понівечено пʼятиповерхівку, три приватні житлові будинки, господарську споруду, адмінбудівлю. Наслідки ще уточнюються. На щастя, без жертв.

Верховна Рада на законодавчому рівні визнала існуючий політичний режим в рф як рашизм. Країна-терорист – все, що запамʼятає про росію історія. А нам своє робити і перемагати. Завдяки Силам оборони, Президенту і кожному з нас. Впораємось, – впевнений Микола Васильович.

Все під контролем, та обережність не завадить. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко відзначив, що ніч на території району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Щиро бажаю вам гарного дня та нагадую про ймовірність денних обстрілів, – застеріг мешканців Євген Вячеславович.

Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура працює, комунальні підприємства також виконують свої функції. Триває ліквідація наслідків попередніх обстрілів.

Будьте уважні, не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів в нас залишається. Якщо потрібна допомога, будь ласка, телефонуйте до нашого кол-центру: 0566696061 (з 7:00 до 19:00); 0684952584 (з 7:00 до 19:00) чи 0800504105 цілодобово, – закликав посадовець.

Об’єднуємося для досягнення спільної мети. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконують контрбатарейну боротьбу і роботу по планових цілях – протягом доби виконали 690 вогневих завдання.

У самому Кривому Розі вся критично важлива інфраструктура працює. В місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

Як зазначив Олександр Юрійович, триває підготовка не лише до нового опалювального сезону, а й до нового освітнього року В її рамках проводиться підготовка шкіл міста до роботи у режимі офлайн з 1 вересня.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – непохитно закликає Олександр Вілкул.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11