Покровчан та гостей міста запрошують на заняття до «активного парку»

Цього тижня в нашій громаді розпочалися спортивні заняття в рамках проєкту «Активні парки – локації здорової України». Центром проведення фізкультурно-оздоровчої ініціативи став спортивний майданчик в парку ім.Бориса Мозолевського, обладнаний сучасним інвентарем для індивідуальних тренувань. Про це повідомила прес-служба Покровської міської ради.

Проєкт «Активні парки – локації здорової України» реалізується в рамках загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Вона спрямована на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

Перше активне заняття у Покрові зібрало чимало жителів та гостей міста різного віку. Координатор заходу Владислав Тимтишин розповів, як правильно займатися на тренажерах, а також заохотив до виконання оздоровчої зарядки, вправ та скандинавської ходьби.
У результаті такої корисної зустрічі учасники проєкту отримали потужний заряд позитивних емоцій.

Організатори запрошують покровчан активно долучатися до занять, котрі відбуватимуться тричі на тиждень – у вівторок, четвер та суботу. Про час їхнього початку можна дізнатись, відвідавши сторінку групи у мережі Фейсбук «Активні парки Покровської міської територіальної громади» за посиланням.

Довідка. Проєкт «Активні парки – локації здорової України» реалізується у нашій державі з 2021 року та має на меті зробити спорт частиною життя кожного українця. Для цього в місцях масового відпочинку облаштовується безперешкодний доступ людей усіх категорій до спортивних споруд і локацій для заняття різними видами рухової активності, а також пунктів безкоштовного прокату спортивного інвентарю та обладнання.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11