Вітаємо з «золотим ювілеєм» нашого колегу, Захисника України Андрія Крівченка!

Сьогодні, 29 квітня, свій 50-й День народження відзначає відповідальна, принципова і цілеспрямована людина, профі  у гірницькій справі, надійний друг, коханий чоловік і мужній воїн – Андрій Крівченко. Свій «золотий ювілей» Андрій Миколайович зустрічає по-особливому: не в колі рідних та близьких людей, і навіть не на роботі, як це часто буває у цивільному житті. У свої 50 він разом з побратимами на передових позиціях фронту.

Як справжній патріот своєї Батьківщини, Андрій Крівченко з дружиною Оленою через два дні після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України пішли у військкомат добровольцями. Наш колега на той час мав армійський вишкіл, його ж друга половинка – фаховий медичний досвід. З того самого дня, 26-го лютого 2022 року, подружжя служить у складі ЗСУ. Андрій Миколайович за понад рік пройшов багатьма фронтовими стежками, зараз боронить кордони України у «гарячій точці». Олена Олександрівна щодня надає медичну допомогу бійцям роти охорони.

У цивільному житті наш ювіляр вже понад 30 років працює на комбінаті. Прийшов молодим спеціалістом у 1990 році. Починав з посади помічника машиніста крокуючого екскаватора №122 у Покровському кар’єрі. Після служби в армії повернувся у свій виробничий підрозділ. Згодом Андрій Крівченко примножив професійний потенціал шляхом навчання у фаховому виші за рахунок підприємства. Здобувши вищу освіту, гірник обійняв посаду механіка дільниці, а потім – заступника головного механіка. Набутий досвід і висока відповідальність за свою справу стали вирішальними факторами для призначення Андрія Крівченка на посаду заступника начальника Покровського кар’єру з обладнання, яку він зараз і обіймає, правда, у цивільному житті. Під час російсько-української війни він обрав для себе військовий шлях, бо не міг стояти осторонь, коли країну почали шматувати загарбники. Але ми віримо, що невдовзі побачимо нашого ювіляра на робочому місці, після Переможного українського світанку.

Колеги по роботі відзначають, що Андрій Миколайович – майстер своєї справи, він – надійний товариш, відповідальна, добра, чесна і справедлива людина, яка заслуговує на найщиріші привітання з нагоди свого ювілею.

Шановний Андрію Миколайовичу, дорогий наш воїне! Ми від усього великого серця колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату вітаємо Вас з особливою датою у житті. В першу чергу дякуємо за кожен день, який маємо змогу проживати під мирним небом над нашим рідним містом. Рідні, близькі, друзі, колеги і профспілкова організація Покровського кар’єру бажає Вам невичерпної сили, сталевого здоров’я, непохитної броні і тільки Переможних здобутків у боротьбі за незалежність та цілісність України. Нехай янгол-охоронець ніколи Вас не покидає і веде безпечною дорогою до мирного дня! Зичимо здійснення всіх Ваших мрій та бажань. Хай Ваша міцна родина якнайшвидше возз’єднається! З ювілеєм, наш мужній Захиснику!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11