25 квітня, Дніпропетровщина: росіяни поцілили по Марганцю з дронів та важкої артилерії

Подяка ЗСУ за тишу. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що завдяки нашим мужнім Захисникам, ніч в регіоні минула без обстрілів. Але окупанти намагалися порушити цей спокій, запускаючи дрони по мирних територіях: тільки за вчорашній день сили ППО знищили 9 безпілотників, 6 з яких летіли саме у напрямку нашого регіону.
Дякуємо нашим оборонцям неба. Ви – найкращі! – відзначив посадовець.

І знову тероризували Нікопольщину. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора знову окупанти здійснили атаки по Нікопольському району. Росіяни двічі обстріляли Марганецьку громаду. З безпілотника були скинуті боєприпаси на мирне село. Згодом здійснили обстріл по Марганецькій громаді з важкої артилерії і запустили ще один дрон. Внаслідок атаки пошкоджено 2 приватних житлових будинки, господарча споруда. Поранених та жертв, на щастя, немає.
Атакуючи і тероризуючи мирне населення, ворог не доб’ється відчаю у наших людей. Ми – сильні разом, – впевнений Микола Васильович.

Допомога військовим та заклики до обережності. Начальник Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко доповів, що бійці, які виборюють незалежність України, отримали допомогу у вигляді засобів тактичної медицини.
Також поінформував про безпекову ситуацію, зазначивши, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Посадовець закликав мешканців прибережних територій не втрачати пильність та дослухатися до сигналів повітряної твоги.

Втрата. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що 14 квітня 2023 року захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських загарбників, загинув молодший сержант 17-ї окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка, 42-річний нікополець ПАВЛИШИН Олександр Іванович.
Прощання з Героєм відбудеться в середу. Олександр Іванович від всієї громади висловив щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Місто виконує важливі завдання. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії ведуть контрбатарейну боротьбу та роботу по планових цілях, виявлених раніше.
У самому Кривому Розі вся критично важлива інфраструктура працює. В місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.
Триває весняний благоустрій.
Як доповів Олександр Юрійович, працівники комунальних підприємств зайняті відновленням понтонних мостів через річку Інгулець, які отримали пошкодження після ракетного удару окупантів по Карачунівській греблі у вересні 2022 року.
Впевнено тримаємо кожен свій фронт. Віримо, що саме наші спільні зусилля в кінцевому результаті допоможуть одержати омріяну Перемогу. Тримаємося.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11