Комбінат продовжує підтримувати донорський фронт. Запрошуємо всіх охочих долучитись

Дніпропетровщина є неприступною фортецею для загарбників. Це заслуга відважних Захисників України, які самовіддано боронять рідну землю. Багатьом з них ця битва коштує здоровʼя і навіть життя. Хлопці та дівчата на полі бою проливають власну кров, відстоюючи наше право на мирне майбутнє в нелажній країні. Але без нашої підтримки їм не обійтись. Для того, аби рятувати життя військовослужбовців і поранених цивільних, банк крові України постійно потребує донорської підтримки. З початку повномасштабного вторгнення Покровський ГЗК взяв на себе відповідальність за організацію безкоштовного перевезення бажаючих донорів до Нікопольської станції переливання.

 

Такі поїздки проводять два рази на місяць і планують завчасно, аби зібрати всіх охочих серед працівників комбінату і не тільки, які готові поділитись своєю кров’ю з пораненими Захисниками. Наразі банк крові України потребує поповнення «цілющою рідиною» всіх груп та резус-факторів.

 

Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові відбудеться 2-го травня 2023 року. У цей день всіх охочих долучитись до важливої місії автобус від підприємства чекатиме о 9:30 біля входу до стадіону «Аванград».

 

Якщо ви вирішили стати донором, вже зараз сповістіть про своє бажання керівництво підрозділу або зверніться до Відділу кадрів та навчання за таким номером: (805667) 5 32 53.

 

Для тих, кому зручніше самостійно дістатись до Нікопольської станції переливання крові, нагадуємо адресу і графік роботи медзаладу:

  • м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66;
  • у будні – з 8.00 до 12.00.

 

Обовʼязково візьміть з собою:

  •  паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

Зверніть увагу на те, що донором може стати лише здорова людина, вагою не менше 50 кг. Доведено, що один донор рятує життя трьох людей.

Наші вмотивовані та мужні Захисники, як і весь український народ, налаштовані лише на Перемогу. На шляху до цієї мети маємо разом тримати всі фронти, в тому числі і донорський. Не забувайте, що ваша кров може поставити на ноги і повернути до нормального життя тих, хто жертвує ним, виганяючи ворога з рідної землі.  

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11