24 квітня, Дніпропетровщина: Нікополь та Марганець – під прицілом окупантів, є постраждалі

Вкотре постраждала Нікопольщина. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що cьогодні вночi ворог вдарив по Нiкополю. Поцiлив по мiсту з важкої артилерiї. Через обстріл люди не постраждали. Наслідки атаки ще з’ясовують рятувальники. В інших районах Дніпропетровщини – без ворожих обстрілів.

Усім тихого дня та вдалого робочого тижня. Бережіть себе та своїх рідних! закликав посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вдень Нікополь теж здригався від ворожих обстрілів: було зафіксовано 5 атак, під час яких окупанти скидали боєприпаси з використали безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Внаслідок обстрілу було поранено трьох людей, 1990 та1992 років народження. Вони отримали необхідну медичну допомогу. Один з поранених був госпіталізований, інші проходять амбулаторне лікування. Пошкоджено комунальний заклад, 2 житлових будинки, 2 господарські споруди, автомобіль та лінію електропередачі. Також окупанти били по Марганецькій громаді. Поранених або загиблих, на щастя, немає. Наслідки руйнувань з‘ясовуються.

Незважаючи на майже щоденну агресію зі сторони загарбників, Україна, не дозволить терористам перемогти, – впевнений Микола Васильович.

Тримаємося та не припиняємо працювати. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура працює, комунальні підприємства виконують свою роботу. Триває ліквідація наслідків обстрілів.

Якщо вам потрібна допомога, або є питання, будь ласка, звертайтесь до нашого кол-центру за наступними номерами: 0566696061 (з 7:00 до 19:00); 0684952584 (з 7:00 до 19:00) або 0800504105 — цілодобово, – закликав очільник міста.

Також Олександр Іванович побажав нікопольцям гарного трудового дня та попрохав триматися та разом наближати Перемогу.

«Сталеве місто» робить свій вклад у Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

Окупанти продовжують оборонні дії. Українські захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

Щодо ситуації у місті, то всі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки. Соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства, транспорт працюють в штатному режимі.

Шановні земляки, за інформацією ОКП «Південь» загроза ракетних та дронових ударів залишається на високому рівні. Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких. Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! – не втомлюється повторювати Олександр Вілкул.

Дякуємо нашим мужнім ЗСУ за новий ранок. Віримо, що разом зуміємо докласти зусиль задля того, щоб перемогти ворога та відновити мир та спокій на рідній землі. Тож, розпочинаємо новий робочий тиждень, тримаємо економічний фронт та наближаємо омріяний день.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11