Гороскоп на тиждень з 24 по 30 квітня 2023 року

Овен. У вашому оточенні можуть з’явитися люди з минулого, які допоможуть втілити дещо раніше задумане. Однак будьте обачнішими – ваша фантазія може перевищувати фінансові можливості. Головні зміни цього періоду – рух уперед та гарний настрій. Активізуються зв’язки з колегами з інших міст чи країн, можлива поїздка або конструктивні переговори з партнерами здалеку. Оновлення торкнеться всіх сфер вашої діяльності.

Телець. Розбіжності з опонентами, що мали місце в минулому, матимуть цілком переборний вигляд. Можливо, допомога прийде від впливових людей або від старих друзів та знайомих. Бізнесменам варто пам’ятати про податки та вести свою справу максимально прозоро. У найманого співробітника з’явиться реальна перспектива отримати іншу, цікавішу, роботу або зміцнити свої позиції на колишньому місці. Найкращим рішенням стануть вкладення в нерухомість на вторинному ринку.

Близнюки. Гарний прибуток можливий у тих, хто займається логістикою та зовнішньоекономічною діяльністю. Тиждень виявиться більш продуктивним у плані дохідності. У сімейному житті зараз буде все спокійно. Гарний час для того, щоб усіляко піклуватися одне про одного, закликаючи на допомогу мудрість та кохання. У разі проблем на роботі або зі здоров’ям ви можете сміливо розраховувати на свого партнера – він зробить для вас все, що йому до снаги. Якщо ви молодята, то можлива напруженість через фінансові питання.

Рак. Протягом тижня вам хотітиметься змін. Однак зорі не радять приймати якісь кардинальні рішення. Причина такого вашого настрою – втома. Вам варто добре відпочити, приділити час собі. Складні стосунки із родичами поступово врегулюються, і цей позитивний процес надихне вас на зміцнення зв’язків. Також актуальним буде питання фінансів. Матимете дохід, однак не кваптеся витратити усі кошти. У цей період імунна система буде дещо ослаблена, тому якнайбільше відпочивайте і не забувайте про здорове харчування.

Лев. Допомога ближньому, добрі справи, благодійність сприяють очищенню від кармічних боргів. У цьому вам знадобляться терпіння та мудрість. Зручний час для отримання нових знань і розширення світогляду. Зірки радять віддати перевагу не модним марафонам особистісного зростання, а чомусь більш практичному та утилітарному, наприклад, курсам із дизайну інтер’єру. Але для походу до стиліста чи косметолога тиждень абсолютно не підходить.

Діва. Вас протягом тижня намагатимуться провокувати з різних питань. Хто знає, може, то доля вас так випробовує, щоб дати змогу рухатися далі та йти до нових звершень. Ваша задача – не вестися на провокації та тримати емоції при собі. Робота вимагатиме від вас багато часу та зусиль, тому доведеться попрацювати. Однак, за це ви отримаєте невелику винагороду у вигляді премії чи чогось подібного. В особистому житті у вас все чудово. Люди з минулого допомагають подивитися інакше на те, що відбувається, і знайти додаткові ресурси.

Терези. Будьте уважні до всього, що відбувається навколо, намагайтеся глибше вдивлятись в сутність речей, інакше опинитеся у полоні помилок. Уникнути конфліктів буде дуже непросто протягом тижня, тому намагайтеся проводити більше часу з рідними людьми, відсікаючи всі токсичні зв’язки. Спробуйте звертати мінімум уваги на дрібні неприємності, не зациклюйтеся на проблемах, інакше посієте у своїй душі непотрібні страхи та сумніви. Розраховуйте на підтримку друзів і родичів.

Скорпіон. Бажань, часом зовсім нездійсненних, стає дедалі більше. Діліться своїми думками з іншими людьми, обговорюйте те, що відбувається, і ви зможете знайти можливості, ключі для того, щоб розпочати новий етап у своєму житті. Енергії достатньо для активної фізичної роботи, тому бажано направити її на добрі справи. У всіх справах ви можете розраховувати на своїх партнерів – їхня допомога буде дієвою, і не лише моральною, а й матеріальною.

Стрілець. Найкраще зараз відпочити, переглянути свої відносини з грошима, знайти плюси та мінуси у діловому партнерстві, щоб для себе ухвалити правильні рішення. Цього тижня вам минуле скаже «привіт». Чи то колишні активізуються, чи то далекі родичі вирішать завітати на гостину. Спокійно на це все реагуйте. Зверніть увагу на кінець тижня, вам варто уважно спостерігати за усім, що вас оточує, адже ви маєте не проґавити важливий інсайт чи підказку Всесвіту. Вихідні будуть дуже приємними та подарують вам гарні емоції.

Козоріг. Ваша заповзятливість зростає, посилюються лідерські якості. Ви дуже сильно впливаєте на найближче оточення. До вас дослухаються, але це накладає додаткову відповідальність. Часу на себе практично не вистачає, багато роботи, побутових проблем та турбот. Ваші аналітичні здібності допомагають поєднати розум та інтуїцію в єдине ціле, що сприяє прийняттю правильних рішень.

Водолій. Протягом тижня вам вдасться вирішити ряд питань, що стосуватимуться бюджету. Ризикуйте, але не забувайте про холодний розум при розрахунках. Маєте добру нагоду отримати підтримку від впливових осіб, тому налагоджуйте контакти та сміливо йдіть на співпрацю. Поточний тиждень принесе безліч чудових емоцій і зустрічей із людьми з минулого, а також нових знайомств. І навіть якщо роман, що раптом спалахнув, буде недовговічним, він залишить тільки приємні спогади. Насолоджуйтесь моментом і не поспішайте!

Риби. Зірки віщують успіх на роботі та в усіх справах, за які братиметеся. Ви будете лідером, зможете організувати щось грандіозне та цікаве. Ваші прибутки будуть безпосередньо пов’язані з раніше виконаною роботою. Якщо ви відповідальні та пунктуальні – чекайте на грошові надходження. Якщо все зовсім інакше, то настав час переглянути своє ставлення до професійної сфери і навести лад у справах. Те, що відбувається цього тижня, буде важливим і у наступні кілька місяців. Можливі юридичні складнощі, різні штрафи, може виникнути потреба відвідати офіційні інстанції.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11