20 квітня, Дніпропетровщина: Червоногригорівку накривали градами, сили ППО вберегли регіон від небезпеки, а Нікополь прощатиметься з Героєм

«Вартові неба» відбили дронову атаку. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що цiєї ночi вiйськовi з повiтряного командування «Схiд» та ППО тероборони приземлили 6 ударних БПЛА, що ворог спрямував на Дніпропетровщину. Ймовiрно, це були шахеди.

–  Вiдмiнна робота! Нашi вартовi неба – найкращi, –  подякував Захисникам посадовець.

Від обстрілів постраждали 2 райони. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вдень окупанти здійснили обстріл Синельниківського району. Атакували Великомихайлівську громаду.  Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 адміністративні будівлі та легковий автомобіль. Під ворожою атакою вкотре опинилася Нікопольщина. Артилерією і градами ворог обстріляв Червоногригорівську громаду. Пошкоджено приватне підприємство та сонячні панелі.

–  Щоденний терор має на меті зламати дух українців та пригнітити опір. Але окупанти не зможуть нас залякати, адже ми знаємо, Україна Переможе! –  впевнений Микола Васильович.  

Все добре, але не розслабляємося. Начальник Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко доповів, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

–  Прошу вас пам’ятати про ймовірність денних обстрілів. Щиро бажаю вам гарного дня, зазначив Євген Вячеславович.

Втрата Героя. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що 16 квітня 2023 року захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави від російських загарбників, героїчно загинув нікополець, солдат 60-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, 45-річний ГУДИМА Максим Михайлович,

Прощання з Героєм відбудеться в м. Київ. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого! –  наголосив очільник Нікополя.

Також Олександр Іванович поінформував, що, незважаючи на надскладну ситуацію, всі комунальні та підприємства критичної інфраструктури працюють у штатному режимі. Міська влада разом з комунальниками займається ліквідацією наслідків попередніх обстрілів.

–  У жодному разі не ігноруйте сирену, адже загроза артобстрілів в нас поки залишається. Через це попрошу всіх бути  уважними, –  закликав посадовець.

Підтримка мешканців та праця на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:

– За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії завдають ударів по зосередженню військової техніки противника, а також виконують вогневі завдання по планових цілях, які були виявлені раніше. Втрати противника уточнюються.

У самому місті ситуація стабільна, вся критично важлива інфраструктура працює. Забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

Не втомлюємося дякувати нашим Захисникам за збережені життя. Знаємо, що однозначно досягнемо омріяної мети та дуже скоро відсвяткуємо день нашої спільної Перемоги над ворогом! Тому працюємо, віримо та крок за кроком наближаємо цю омріяну мить!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11