Школярі Покрова готували подарунки Захисникам та збирали кошти для ЗСУ

     Світле свято Великодня надихає людей на добрі вчинки. Нині українців обʼєднує нестримне прагнення допомагати своїм Захисникам. Долучаються до наближення перемоги добра над злом й маленькі покровчани. Так, учні гімназії №4 запросили мешканців та гостей міста взяти участь у благодійному онлайн-аукціоні на підтримку ЗСУ. Про це розповіли у прес-службі міського голови.

     Напередодні свята гімназисти власноруч виготовили 50 великодніх декоративних прикрас та виставили свої вироби в соціальні мережі у вигляді лотів. Потенційним покупцям пропонували потрійну винагороду – стати власником оригінальної прикраси, ощасливити автора та зробити особистий вклад у допомогу Захисникам та нашу Перемогу. Таким чином, за підсумками аукціону, було зібрано понад 4,5 тисячі гривень. До цієї суми учні та колектив гімназії доклали ще майже 2,5 тисячі гривень.

     Усі кошти перерахували на придбання автомобіля для 93-ї бригади. Крім цього, благодійники поробками і солодощами привітали воїнів зі святом Воскресіння Господнього.

     Ліцей №3 також не припиняє творчого благодійного марафону. Учні продовжують розписувати пряники на благодійних майстер-класах, а потім передають їх військовим на фронт. Наших Захисників дуже зворушують такі вчинки, а діти несказанно радіють зворотньому звʼязку.

     Захоплюємося нашими юними благодійниками та дякуємо освітянам за організацію таких важливих акцій! За те, що прищеплюють дітям любов до Батьківщини. Дивлячись на свідоме та патріотично налаштоване підростаюче покоління, можна з упевненістю сказати, що на Україну чекає гідне майбутнє.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11