ПРИВІТАННЯ З ВЕЛИКОДНЕМ!

Шановні колеги, дорогі наші Захисники, покровчани та гості міста!

Щиро вітаємо Вас зі Світлим Великоднем!

Сьогодні, 16 квітня, віряни східного обряду відзначають одне з найбільших свят у церковному календарі – Великдень. Другий рік поспіль цей особливий день зустрічаємо у стані війни з російським агресором.

Як тоді іроди розіпʼяли Ісуса, так і сьогодні російські окупанти, не приховуючи своєї диявольської сутності, розпинають країну волелюбних та працьовитих людей, завдають страшенного болю та страждань, вчиняють звірячі злочини проти українців. У найтемніший період за часів незалежності України біблійне слово, на прикладі дивовижного воскресіння Сина Божого, проливає світло на беззаперечну істину, що добро завжди сильніше за будь-яке зло. З Божого благословення, на боці добра і світла відважні сини і доньки України у лавах ЗСУ дають потужну відсіч ворогу, боронять суверенітет і незалежність держави, відстоюють загальнолюдські цінності та безпеку в усьому світі. У цій боротьбі нас підтримує більшість цивілізованих країн, спрямовуючи всебічну допомогу. Ми сильні у нашій єдності та прагненні захистити свою Батьківщину. Віра у справедливість, Перемогу та мирне майбутнє не згасає в наших серцях.

Світле свято Воскресіння Господнього дарує нам впевненість у тому, що зранена стражденна Україна поверне свої території, очистить їх від російського ворога. Та навіть на випаленій загарбниками землі знову воскресне життя, розквітнуть сади Перемоги, оселиться благодать та щасливе дитинство.

Дорогі друзі, українці, мужні наші Захисники! У день величного свята Великодня зичимо вам миру, міцного здоров’я, благополуччя! Нехай Боже благословення огорне наших хоробрих воїнів, кожна родина дочекається свого Захисника та відчує радість воззʼєднання. Віримо, що невдовзі зустрічатимемо свій День Перемоги та разом будуватимемо мирне, квітуче майбуття сильної та незалежної країни!

Христос Воскрес, Воскресне й Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11