12 квітня, Дніпропетровщина: окупанти двічі атакували Марганець. Попри все, зустрічаємо Велику середу Страсного тижня з думками про мирне майбутнє

     Нікопольщина знову здригалася від ворожих обстрілів. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що минулої доби під артилерійський вогонь двічі потрапила Марганецька громада. Пошкоджено приватний будинок, люди не постраждали.

     Ніч в області минула без ворожих атак. За це керівник дякує Богу та ЗСУ.

      В новий день з думками про Перемогу.

      Ніч в області пройшла спокійно. Керівник обласної ради Микола Лукашук відзвітував, що вночі в жодній громаді не було зафіксовано ворожих обстрілів.

     – Велика середа Страсного тижня почалася з похмурої погоди. Та після дощу завжди світить сонце. Пам‘ятайте про це. Мирного дня. Слава Україні, написав посадовець.

      Ворожих атак сьогодні не передбачається. Проте нехтувати правилами безпеки не варто. Зважаючи на погодні умови, керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко сподівається, що день в нашому регіоні буде мирним.

     — Однак, слідкуйте за попередженнями щодо можливих обстрілів, застеріг Євген Вячеславович.

     Нікополь вдячний Захисникам. Мер Нікополя Олександр Саюк доповів, що вся інфраструктура та комунальні підприємства в місті працюють.

      Дякуючи нашим військовим по Нікополю на зараз без обстрілів, без постраждалих, без поранених, написав Олександр Саюк та закликав не ігнорувати сирену, бо загроза обстрілів залишається.

      Хочу побажати вам доброго трудового тижня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна!

     Нищимо ворога на всіх фронтах. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, посилаючись на інформацію від Оперативного командування «Південь», доповів, що на Криворізькому напрямку фронту наші ракетно-артилерійські підрозділи та авіація повітряних сил продовжують виконувати вогневі завдання і завдавати ударів по районах зосередження ворога. Ситуація повністю контролюється Збройними Силами України.

     – За підтвердженою інформацією, демілітаризовано 38 осіб армії ворога, 13 одиниць озброєння та техніки, серед яких 5 човнів, 1 міномет, 3 розвідувальних безпілотники та 4 одиниці автотехніки. Також знищено 5 пунктів боєпостачання та 4 спостережних пункти.

     Олександр Вілкул відзначив небезпечну, але дуже важливу роботу саперів. На Криворіжжі ними було знайдено та ліквідовано ще 2 бойових елемента від РСЗВ «Ураган».

      Вкотре нагадую, що треба бути вкрай обережними всім, хто буває в раніше прифронтових громадах. Вже зараз активно почала рости трава і помітити небезпечні предмети стало дуже важко.

      У самому Кривбасі вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт та підприємства, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

     – Кривий Ріг живе нормальним повноцінним життям, як для умов воєнного часу. Кожен на своєму місці робить усе для Перемоги над ворогом.

      Ні на мить не припиняємо свою боротьбу проти російських загарбників. Підтримуємо наших воїнів та докладаємо максимум зусиль для наближення Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11