10 квітня, Дніпропетровщина: область зустрічає новий мирний ранок та продовжує самовіддано працювати задля Перемоги

Ситуація в області – під контролем. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без ворожих атак.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям! Всім тихого дня та вдалого робочого тижня. Найкращим людям найкращої країни, – побажав мешканцям Дніпропетровщини Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день теж минув в усіх громадах без обстрілів.

До Великодня залишився тиждень. Нехай він пройде спокійно, наскільки це сьогодні можливо, – наголосив посадовець.

ЗСУ працює заради нашої тиші. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

За словами Євгена Вячеславовича, вкотре зафіксовано випадки необачного «паління цигарок» на протилежному березі водосховища.

Прошу всіх бути уважними до попереджень – існує ймовірність денних обстрілів з боку окупантів. Щиро бажаю вам гарного і тихого дня, – акцентував очільник району.

Все добре, але варто бути обережними. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура працює, комунальні підприємства також виконують свої функції.

Не ігноруйте сирену. Загроза обстрілів в нас залишається. Хочу побажати вам доброго трудового тижня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – впевнений Олександр Іванович.

Тримаємося та наближаємо Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

Наші захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Окупанти продовжують оборонні дії. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

За словами посадовця, Кривий Ріг, враховуючи реалії воєнного часу, живе нормальним життям і мешканці всі разом продовжують працювати на Перемогу. Ситуація стабільна, всі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки. Соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства, комунальний транспорт – працюють в штатному режимі.

Незважаючи на всі труднощі, тривають роботи з озеленення, заміна мереж, ремонт доріг та з багатьох інших напрямів благоустрою.

Також місто з початку війни стало другою домівкою для 80 тисяч українців з 15 регіонів України. Лише з початку цього року у Кривому Розі зареєстровано майже 2 тис 500 нових біженців, за минулий тиждень – ще 85.

Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – обов’язково переможемо! – впевнений Олександр Вілкул.

Знаємо, що попри всі випробування, які принесла з собою війна, ми однозначно вистоїмо та зуміємо відродити мир на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11