Набираємо виробничих обертів, продовжуємо тримати донорський і волонтерський фронти

Перша декада квітня вже позаду. Природа потроху оживає після зимових холодів, прогресує і виробниче життя на нашому підприємстві. Як ми й анонсували, свою роботу розпочали Північний кар’єр та Чкаловська збагачувальна фабрика. Не одразу все виходить після тривалого простою обладнання, але колективи цих підрозділів разом з ремонтними службами роблять все можливе, аби якнайшвидше подолати труднощі і надолужити планові показники. Поряд з виробничими завданнями працівники комбінату продовжують ділитись своєю кров’ю з пораненими Захисниками України (наступна донація 18-го квітня). Не припиняємо і купувати «корисності» для наших колег-військовослужбовців через профспілку.

Виробничі ритми. 10-го квітня, на селекторній нараді під головуванням технічного директора Віктора Бондарця окреслили ключові завдання на новий тиждень. Вони в першу чергу пов’язані зі стабілізацією роботи Північного кар’єру та ЧЗФ. Особливої уваги у цьому питанні потребують електричні складові, які після тривалого простою не так легко повернути до потрібного ритму. Максимально залучені до вирішення цього питання працівники Електроремонтного цеху. Автотранспортний цех працює над задачею по забезпеченню гірників працюючого підрозділу 4-ма необхідними бульдозерами. Обладнання ЧЗФ з труднощами пропускає через технологічний ланцюг дуже вологу сировину, що гальмує її переробку та збагачення. Залізничний цех працює над плануванням ремонту стрілочних переводів та забезпеченням необхідної кількості колісного транспорту на лінії.

На часі – питання електроенергії. Під час виробничої наради до керівників структурних підрозділів звернувся головний енергетик підприємства Павло Літун. Він озвучив об’єми споживання електричної енергії комбінатом і закликав економити цінний ресурс. Адже вартість 1 кВт споживання для підприємства дорожчає і вже досягає 4,5 грн. А ми з вами розуміємо, що зараз комбінат переживає не найкращі часи. Для того, щоб триматись на плаву і не зупинятись у прагненні запуску всього виробничого ланцюга, треба заощаджувати там, де це можливо. Тому Павло Павлович просить не вмикати обігрівачі та інші енергоємні прилади без потреби. Щодо генерації електроенергії в загальній системі України головний енергетик зазначив, що її наразі вистачає. По інтегрованій українсько-європейській лінії енергоресурс за необхідності поступає з Європи до нашої країни і навпаки – відправляється на експорт, коли це можливо.

Долучаємось до здачі крові. 18-го квітня планується чергова поїздка до Нікопольської станції переливання крові транспортом комбінату. Всі працівники підприємства, їх рідні, близькі та знайомі, можуть стати донорами для поранених Захисників та цивільних. Банку крові України потрібні біоматеріали всіх груп та резус-факторів.

Що треба зробити аби долучитись до донації?

  • сповістити керівництво вашого підрозділу і написати відповідну заяву;
  • якщо ви знаходитесь на простої, то телефонуйте за номером: (05667) 5-32-53 – до Відділу кадрів та навчання.
  • останній термін подачі заявки – за день до донації, тобто цього разу – 17 квітня до обіду.

Що з собою треба мати?

  • паспорт;
  • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

Обов’язкові умови: бути фізично здоровим (без онко- та хронічних захворювань), старше 18 років, з вагою не менше 50 кг. 

Всіх охочих поділитись своєю кров’ю з тими, хто її потребує, автобус комбінату чекатиме 18-го квітня о 9.30 біля входу до стадіону «Авангард».

Волонтерська робота. А хочете дізнатись, на що у квітні були перераховані кошти працівників комбінату для ЗСУ? Профспілка звітує про спрямування грошей на закупівлю балаклав, термобілизни, флісових джемперів, курток, рюкзаків та плитоносок для захисних бронежилетів. Реагуючи на запити наших воїнів, на фронт вже їдуть автомобільний причеп, планшет і квадрокоптери. Нехай все це спорядження допомагає нашим незламним Захисникам ефективно боронити Батьківщину, берегти своє життя і якнайшвидше повертатись додому з Перемогою!

Починаємо новий трудовий тиждень з перспективними планами, вірою у краще і переможним настроєм.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11