У YASNO створили пазл – символ креативності українського народу

Команди YASNO та ORNER разом з художницею під творчим псевдонімом Maliunok, відомою своїми роботами на гостро-соціальні теми, презентували пазл «Як українці з відключеннями світла боролись». Для створення такої гри-головоломки була взята цілком реальна ситуація, з котрою українці вперше зіткнулися восени 2022 року, а саме – віялові відключення електроенергії. Про це у Facebook повідомив генеральний директор Yasno Сергій Коваленко.

Завдяки роботі енергетиків ми вже встигли забути про відключення світла, хоча енергосистема країни продовжує перебувати під постійними атаками. Тому ми вирішили створити пазл, який став символом креативності українців, яка допомагала всім нам протистояти загрозам, – пояснив гендиректор.

На ілюстрації, використаній на пазлі, кожен може знайти ситуацію, в якій через відключення світла побував сам: хтось напам’ять вивчав стабілізаційний графік, комусь довелося проводити час у ліфті, а хтось мандрував містом у пошуках інтернету. Їх дуже легко віднайти у зібраній роботі.

Ми погодились на співпрацю з YASNO, тому що точно знали, що має вийти класно! Всі ми без винятку відчули на собі складнощі життя у постійних відключеннях. Наша команда, втілюючи у реальність цей проєкт, точно знала, що людям він сподобається. Віримо, що багато хто захоче придбати наш пазл, який без перебільшення став символом стійкості та винахідливості нашого народу, – зазначила бренд-менеджерка компанії ORNER Анастасія Жданова.

Вартість пазлу складає 300 грн. Його вже зараз можна передзамовити на сайті ORNER. Відправляти замовлення почнуть з 10 травня.

В компаніях-розробниках наголошують на тому, що весь прибуток, отриманий від продажу пазлів з колаборації YASNO та ORNER, буде спрямований у фонд «Повернись живим» на допомогу армії. Бо світло має завжди Перемагати темряву!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11