Песик Патрон запрошує дітей на радіодиктант

Завтра, 4 квітня, учні молодших та середніх класів мають шанс долучитися до радіодиктанту від відомого песика Патрона. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Диктант буде присвячений Міжнародному дню мінної просвіти. Його темою стане безпечна поведінка з мінами та нерозірваними боєприпасами. Цікаво те, що читати текст буде улюбленець багатьох дітей – герой популярного мультфільму песик Патрон.

Щоб написати диктант і дізнатися правила, що рятують життя, слід о 15.00 увімкнути пряму трансляцію Українського радіо на FM-частоті вашого міста, на сайті Українського Радіо, у мобільному застосунку suspilne.radio або у додатку Дія.

Пряма трансляцію онлайн відбудеться за наступними посиланнями: YouTubе ДСНС та Facebook ДСНС.

А за 20 хвилин до початку диктанту, в ефірі виступить представник ДСНС та розповість про забруднення України мінами і вибухонебезпечними предметами та про важливість навчання дітей правил безпечної поведінки.

Організатори радять робити фото та відео того, як ваші діти пишуть диктант, і публікувати в соцмережах із хештегом #СпільноДиктант.

Перевірити правильність написання диктанту можна буде за дві години після його завершення у соціальних мережах та на офіційних сайтах ДСНС, ЮНІСЕФ та Українського Радіо.



Долучайте дітей до цієї цікавої ініціативи та разом з песиком Патроном вивчайте правила поведінки з вибухонебезпечними предметами, які покликані врятувати життя.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11