В «Укренерго» розповіли, як будуть готуватися до можливих атак агресора

Енергетична компанія «Укренерго» заявила, що їхні спеціалісти розпочали готувати план не тільки з відновлення енергетичних об’єктів, пошкоджених ворогом в результаті масованих атак, але й підсилення захисту підстанцій напередодні нового опалювального сезону. Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповів Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Як акцентував очільник «Укренерго», якісна підготовка до майбутньої зими залежить від декількох факторів. В тому числі від: фізичного захисту енергооб’єктів, відновлення генерації, обладнання та залучених для цього фінансів.
Разом з тим Володимир Кудрицький запевнив, що компанія вже зараз активно готується до наступного опалювального сезону та ухвалює рішення, які покликані захистити енергооб’єкти від можливих атак окупантів.
– За це ми дуже вдячні Державному агентству з відновлення та розвитку інфраструктури України. На даний момент нашою ключовою метою є захист магістральної та критично важливої інфраструктури. Впевнений, що разом ми зуміємо реалізувати всі задуми, – наголосив очільник енергокомпанії.
Окрім цього, «Укренерго» наразі працює над підготовкою теплоелектроцентралей до зими, а також над відновленням генерації на гідро- та теплоелектростанціях.
Не менш важливо, на думку керівника, сприяти завезенню в Україну достатньої кількості обладнання, що знадобиться для ремонту мереж та електропідстанцій. Тобто, маючи в запасі необхідні деталі, енергокомпанія буде гарно підготовленою та зможе пройти майбутню зиму без масштабних відключень.

Віримо, що міжнародні партнери допоможуть Україні та надішлють необхідне енергетичне обладнання, щоб у наступному опалювальному сезоні люди були зі світлом й теплом.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11