29 березня, Дніпропетровщина: дякуємо ЗСУ за спокій та віримо тільки у Перемогу

Дніпропетровщина завдячує Захисникам за мирну добу. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ця ніч в регіоні була тихою.

Вони хотіли вкрасти нашу весну. Наші ранки і заходи сонця. Вони рівняли з землею міста та села. Але українське проросте навіть на згарищах і вирвах від снарядів. Бо ми така нація. Незламна і сильна. Бо за нами правда. Дякую за ранок, що настав, Богові та ЗСУ! Всім тихого дня та натхнення працювати на Перемогу, – закликав посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня у громадах також не було зафіксовано жодного ворожого обстрілу.

За цю тишу дякуємо нашим воїнам, які боронять, захищають, оберігають. Кожен новий день – завдяки українським Силам оборони. ЗСУ, Нацгвардія, ТрО, правоохоронці, рятувальники – тисячі героїв, які з Україною і за Україну. Переможемо ворога, повернемо мир, відбудуємо країну. Все це обов‘язково буде. Покладаємося на наших захисників, довіряємо Президенту, працюємо на результат, – вірить очільник облради.

Застереження про можливі провокації. Начальник Нікопольської державної районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що через підготовку окупантів до приїзду команди з МАГАТЕ на Запорізьку АЕС, можливі провокації поблизу Енергодара та на прибережних територіях Нікопольщини.

Прошу мешканців району, особливо тих, які живуть поблизу водосховища, у найближчий тиждень за можливості уникати перебування на відкритих місцях та дослухатись до попереджень про загрозу артилерійських обстрілів, – закликав Євген Вячеславович.

Місто вірить у краще. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що, дякуючи нашим ЗСУ, вечір та ніч у місті минули без обстрілів.

Вся інфраструктура працює, комунальні підприємства також виконують свою роботу. Не ігноруйте сирену. Загроза обстрілів в нас залишається. Тому будьте уважні та обережні, – акцентував очільник Нікополя.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України:

За інформацією ОК «Південь», нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується бойова робота з вибиття ворога на віддалення від лінії лівого берега Дніпра. Підтверджені втрати противника за добу складають 3 артилерійські установки, розвідувальний БпЛА, 4 автівки, в тому числі 2 завантажені боєкомплектом. Інші результати бойової роботи дорозвідуються.

Що стосується самого Кривого Рогу, то там повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. В місті триває ремонт водопровідних мереж, доріг, проводяться роботи з благоустрою.

Як зазначив Олександр Юрійович, продовжують свою нелегку роботу сапери. Так у Зеленодольській громаді Криворізького району з початку тижня виявлено та ліквідовано декілька ворожих боєприпасів, у тому числі від РСЗВ «Ураган».

Ймовірність завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів залишається високою по всій території України. Бережіть себе та своїх близьких. У будь-якому разі, скільки б тих тривог не було, залякати та зломити нас ворогу не вдасться! Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! – вірить Олександр Вілкул.

Також продовжуємо вірити у наші Сили добра, які обов’язково знищать всіх загарбників та подарують нам мирне спокійне життя у рідній Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11