28 березня, Дніпропетровщина: підприємство в обласному центрі постраждало від атаки шахедами, а Нікополь прощається з героєм

Ворожі безпілотники атакували регіон. Є влучання. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що регіон пережив важку ніч:
– Ворог атакував Днiпропетровщину дронами. Два безпiлотники вiйськовi з повiтряного командування «Схiд» знищили. Ще один – поцiлив по приватному пiдприємству у Днiпрi. Там сталася сильна пожежа. Вогонь охопив 4 тис. м2. Кiлька годин наші рятувальники приборкували полум’я. Загоряння вже загасили. Минулося без постраждалих. Це – головне. Бо люди – то наша найбільша цінність. На відміну від окупантів, які для кремлівської верхівки є розхідним матеріалом. Дякую за новий ранок Богові та ЗСУ. Всім тихого продуктивного дня. На благо країни та спільної Перемоги.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти атакували безпілотниками і Нікопольський район, а саме – Нікополь та Марганецьку громаду. В результаті постраждав чоловік 1972 року народження, його ушпиталили. Пошкоджень дістали заклад освіти, приватна оселя, дві автівки.
В України – найкращі Сили оборони, які закривають собою цілі міста і їхніх жителів. Допомагати захисникам і захисницям держави має кожен. Легко не буде, але не буде й соромно. Покладаємось на українських воїнів, на Президента, гуртуємось і стоїмо за своє. Бо нам є за що й за кого боротися, – акцентував Микола Васильович.

На Нікопольщині все спокійно. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що ніч в громадах завершилась без обстрілів та надзвичайних ситуацій.
На щастя, атака території області росіянами за допомогою БпЛА «Шахед» оминула наш район. Щиро бажаю вам гарного дня, – наголосив Євген Вячеславович.

 

Загинув за нашу незалежність. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто втратило ще одного Героя:
– Захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів, виявивши стійкість і мужність, героїчно загинув наш земляк – сержант 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ 52-річний БІЛОГЛАЗОВ Олександр Вікторович. Прощання із загиблим відбудеться сьогодні. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Міська рада допомагає постраждалим. Також посадовець додав, що мешканцям міста, які потребують допомоги, слід звертатися до кол-центру міської ради за наступними номерами: 0800504105 – цілодобово; 0566696061 (з 8:00 до 19:00) чи 0566696070 (з 8:00 до 19:00).
Олександр Іванович акцентував, що вся інфраструктура в місті працює. Комунальні підприємства теж виконують свою роботу. У місті ліквідовують наслідки попередніх обстрілів.
Не ігноруйте сирену. Загроза артобстрілів в нас залишається, – нагадав очільник Нікополя.

Віримо тільки у Перемогу! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– Окупанти продовжують оборонні дії та маневри в пошуках укриттів від ураження нашою авіацією і артилерією.
Що стосується самого міста, то у Кривому Розі повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Всі підприємства критичної інфраструктури працюють у штатному режимі. Продовжується ремонт водопровідних мереж, доріг, роботи з благоустрою. Також вже зараз розпочалася підготовка до наступного опалювального сезону.
Радою оборони міста продовжується надання допомоги нашим військовим у матеріально-технічному забезпеченні. Нещодавно до частин передано ще 5 квадрокоптерів, 2 БПЛА, 20 планшетів, 32 блоки безперебійного живлення та багато іншого.
Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – закликав Олександр Вілкул.

Знаємо, що разом зуміємо подолати всі труднощі та повернемо мир на рідну землю! Ані на мить не сумніваємося в цьому! Тільки разом, тільки до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11