Мешканців Нікополя попередили про нову небезпеку

Російські окупанти майже цілодобово продовжують тероризувати Нікополь та район. Протягом кількох останніх днів окупаційні війська дещо змінили тактику. Так окрім обстрілів міста з важкої артилерії, вони почали використовувати БПЛА, за допомого яких скидають на території прибережних громад вибухонебезпечні предмети. Атаки відбуваються як вдень, так і вночі.
За словами голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, уламки від цих снарядів створюють зону ураження радіусом 5-10 метрів. Головна ж небезпека полягає в тому, що ці предмети можуть бути скинуті з великої висоти, і в міському шумі мешканці навіть можуть не почути роботу ворожого дрона.
Як же захистити себе та своїх близьких від атак окупантів?
По-перше, помітивши у небі невідомий об’єкт, схожий на квадрокоптер, не слід зволікати. Треба не піддаватися паніці, а оперативно оцінити ситуацію і визначити, де знаходиться найближче до вас укриття.
– Це можуть бути підвальні приміщення, погреби чи льохи, а також під’їзди багатоповерхових будинків, будинки. У разі небезпеки слід якомога швидше туди відправитись! – закликав Євген Вячеславович.
Мешканців просять бути уважними, а також попередити про це рідних та знайомих.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11