27 березня, Дніпропетровщина: ніч та ранок – без ворожих обстрілів, допомагаємо військовим і працюємо на Перемогу

В регіоні ситуація стабільна. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в області минула без обстрілів.

Українська весна вступає в свої права. Набирається сил і радує теплом і тихими дощами. Розквітає і зеленіє. Так хочеться, щоб все у всіх було добре. У нас проліски. В росії більше бавовни. Всім тихого дня. Разом до Перемоги, – висловив побажання Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора в нашому регіоні теж було тихо.

Дякуємо Силам оборони за те, що бережуть наш спокій. Покладаємося на захисників і захисниць України, віримо в Президента, допомагаємо державі і один одному. Сильні, поки згуртовані, – закликав Микола Васильович.

Ані дня без підтримки військових. Очільник Нікопольської державної районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що наразі триває допомога нашим Захисникам:

Цього разу передали засоби тактичної медицини. Разом – до Перемоги!

Місто відновлюється. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що влада разом з комунальниками продовжує працювати над ліквідацією наслідків попередніх обстрілів. Вся інфраструктура і комунальні підприємства функціонують у штатному режимі.

Не ігноруйте сигнали тривоги. Загроза артобстрілів в нас залишається. Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – вірить Олександр Іванович.

Тримаємо стрій, віримо у Перемогу! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України:

Наші захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Окупанти продовжують оборонні дії та маневри в пошуках укриттів від ураження нашою авіацією і артилерією. Але наші підрозділи протягом минулого тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за даними Оперативного командування «Південь», знищено ворожий спостережний пункт та інженерну техніку. Інші дані дорозвідуються.

Щодо ситуації в Кривому Розі, то вона повністю контролюється Радою оборони міста. Усі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки. Соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства, комунальний транспорт працюють в штатному режимі.

Олександр Юрійович також надав інформацію про те, що сапери продовжують роботу з ліквідації ворожих снарядів. За попередніми даними, знешкоджено вже понад 5 тис. боєприпасів. Попри це, мінна загроза в раніше прифронтових громадах та на звільнених територіях залишається дуже високою. За минулий тиждень трапилося 6 випадків підриву людей на Херсонщині, ще кілька – на Миколаївщині.

Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – обов’язково переможемо! підкреслює Олександр Вілкул.

Віримо, все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11