22 березня, Дніпропетровщина: під прицілом ворожої артилерії – Марганецька і Мирівська громади, Покров прощається з Героєм Олександром Давидовим

Ситуація в області стабільна і контрольована. Про це зранку відзвітував голова ОВА Сергій Лисак. Очільник поінформував про те, що вночі росiйська армiя знову вдарила по Нiкопольському району. Пiд прицілом важкої артилерiї була Марганецька громада. Головне, що минулося без загиблих та постраждалих. Наслідки атаки наразі уточнюються. В інших районах області було тихо.

Крок за кроком Україна йде до Перемоги. Не втрачає своєї впевненості у Перемозі України керівник обласної ради Микола Лукашук. Зокрема, він доповнив безпекову ситуацію в нашому регіоні повідомленням про те, що вчора ввечері ворог вгатив з важкої артилерії по Мирівській громаді, що в Нікопольському районі. Понівечені два приватних будинки, ще чотири господарські споруди, електромережі, автівка. На щастя, люди не постраждали.

– Постачання Україні мільйона снарядів з Європи, виробництво та закупівлю яких було схвалено напередодні за підсумками зустрічі європейських міністрів у Брюсселі. Загадкова «бавовна», як це назвали в ГУР МО, у Джанкої і яку точно не очікували окупанти. Ордер на арешт путіна. Крок за кроком Україна йде до Перемоги, до деокупації своїх територій, до українського миру. До покарання злочинців, – констатував Микола Лукашук.

Наші війська упевнено тримають оборону. Про це доповів начальник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. Посилаючись на інформацію від Оперативного командування «Південь», наші повітряні сили відпрацювали 2 авіаційні удари по районах зосередження окупантів і їх техніки на лівобережжі. Втрати ворога уточнюються. Крім того, окупанти не припиняють обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра. Зокрема, обстріляли сам Херсон та Антонівку. Зруйновані та пошкоджені приватні будинки, автівки, господарські споруди.

Окрему увагу керівник звернув на питання розмінування територій Херсонщини:

Два випадки підриву сталися в Бериславському і Херсонському районах. Один з них, на жаль, летальний, а загальна кількість поранених – 7 осіб. Це, не дивлячись на те, що наші сапери ведуть величезну роботу по розмінуванню територій. Тільки 21 березня знешкоджено ще 7 ворожих боєприпасів, а загалом йдеться про тисячі. Ще раз закликаю всіх, хто буває на раніше прифронтових та деокупованих територіях, бути максимально обережними.

Сьогодні Покров Прощається з нашим Героєм – 38-річним Олександром Давидовим. Захисник був командиром кулеметного відділення спеціальної роти. Поліг на полі бою 15 березня, під Бахмутом.

Прощання з військовослужбовцем відбудеться о 10.00 на бульварі Т.Г. Шевченка.

Вічна слава Героям, які тепер боронять Україну з Небес! Щирі співчуття рідним загиблого воїна.

Наші Захисники обов’язково помстяться ворогу за полеглих побратимів. Маємо їх всіма силами підтримувати і разом наближати омріяну Перемогу. Мирного всім дня!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11